Schlüter Bekotec vakbedrijf

                          Het Schlüter Bekotec systeem,

                 100% garantie op schadevrije vloeren!

Dit systeem zorgt ervoor dat, bij Schlüter Bekotec Therm (vloerverwarming), wij als tegelzetter 100% schadevrije vloeren kunnen garanderen bij vloerverwarming, of bij een niet verwarmde dekvloer (zonder vloerverwaming).

Ecologisch: dit is niet alleen een uitmuntend systeem waarbij 100% schadevrije vloeren gegarandeerd worden, dit is ook een ecologisch systeem, doordat de vloerverwarmingsbuizen zo dicht aansluiten tegen het tegeloppervlak heeft men minder stookkosten, de massa die moet worden opgewarmd is immers miniem.  In combinatie met Schlüter DITRA 25 die ervoor zorgt dat de warmteverdeling optimaal gebeurd is dit HET systeem om te gebruiken bij vloerverwarming.  

In tegenstelling tot een traditioneel systeem spaart men enorm veel tijd uit bij het plaatsen.

Nadat de chappe is geplaatst op de bekotec noppenplaat, kan men na 2 dagen al starten met het plaatsen van de Schlüter DITRA 25 ontkoppelingsmat waarna onmiddellijk kan gestart worden met betegelen en dus alles die na de betegeling komt vlugger kan aanvatten dan bij een traditioneel systeem.  

De mogelijkheid om sneller te starten met betegelen in combinatie met de lage stookkosten maakt van het Schlüter Bekotec Therm systeem een must voor iedereen die vloerverwarming in zijn woning wil plaatsen in combinatie met tegelvloer of parket.

Schlüter DITRA 25

Wij zijn officieel erkend Schlüter Bekotec Systeemvakbedrijf.

Dit houd in dat wij, in samenwerking met een installateur verwarming en een chapper, de volledige opbouw van uw vloer verzorgen.

Wij zorgen dus voor de opbouw vanaf de betonplaat voorzien van de sanitaire en electrische leidingen, ventilatie, stofzuigsysteem,...

Daarna komen wij aan de beurt, wij verzorgen de isolatie dmv harde isolatieplaten met daarop de Schlüter Bekotec noppenplaat al dan niet voorzien van vloerverwarmingsbuizen, daarna de chappe en de betegeling tot volledig afgewerkte vloer.

U hebt dus slechts 1 aanspreekpunt, 1 bedrijf die alles voorziet qua vloeropbouw.  Op die manier kunnen wij u verzekeren van de snelle opvolging van de werken daar wij alles zelf coördineren en zorgen voor een perfect afgewerkte en 100% gegarandeerde schadevrije plaatsing.

Hieronder kan u meer informatie vinden ivm de Schlüter DITRA 25 ontkoppelingsmat, oa de functies ervan.

Bij binnenbetegeling: voorkomen van het doorscheuren van de onderliggende chappe in de bovenliggende tegelvloer, de optimale warmteverdeling in combinatie met vloerverwarming, bij buitentoepassingen: Schlüter DITRA DRAIN of hoe er voorkomen word dat uw terras ten allen tijde onder water blijft staan in de onderliggende lagen, in de winter wat er gebeurd bij vorst (uitzetting) en hoe het water terug verdampt.


Schlüter Systems website

Meer plezier met tegels